In deze editie van het buurtfeest zal den Dam centraal staan: den Dam is van alleman. Wees welkom op ons buurtfeest van, door en met den Dam. En de trottinettenkoers natuurlijk. Lees hieronder verder!

Affiche Trottinettenkoers

Schrijf de datum van hét buurtfeest met trottinettenkoers van den Dam alvast in je agenda! Buurtfeest voor en door den Dam! Muziek, animatie, lekker eten en goei gezelschap! Muziek van DJ Pierre, Alberto en La Murga Armada en een optreden van Dirk Dekkers.

Trottinettenkoers

Een te gekke en gratis trottinettenkoers in de Twee Netenstraat voor jong en oud.

  • 13:00 6-8 jaar: je mag je eigen step meenemen, wij voorzien beschermkledij. Je rijdt één rondje en ontvangt een mooie prijs!
  • 14:00 9-12 jaar: alles wordt voor je voorzien. Twee rondjes.
  • 15:00 13-16 jaar: alles wordt voor je voorzien. Vier rondjes.
  • 16:00 16+: De volwassenen schrijven zich in in groepjes per twee en rijden 10 rondjes.

Schrijf je online in!

Beschermmateriaal en eigen steps

Wij zorgen voor knie- en handbescherming en ook een helm. We voorzien ook de steps. De allerjongsten mogen wel hun eigen stepje meenemen!

Meewerken

Wil je graag mee helpen? Onze volgende vergadering gaat door op dinsdag 11 juni om 20.00u bij Elegast!

Straat autovrij

Belangrijke informatie voor de buurtbewoners! Op 15 juni wordt in de Twee Netenstraat een trottinettenkoers georganiseerd en het buurtfeest. Om die reden zal de straat volledig autovrij worden gemaakt. De straat wordt afgesloten en ook parkeren is niet mogelijk. Indien je je wagen nodig hebt, kan je deze best in de naburige straten parkeren. We verontschuldigen ons voor het ongemak. Meer informatie kan je verkrijgen bij de buurtwerking Elegast in de Twee Netenstraat 13a 2060 Antwerpen.

Praktisch

Datum: 15-06-2019
Van: 12:00
Tot: 18:00
Waar: Twee Netenstraat 13a, 2060 Antwerpen
Wij ondersteunen dit project